Totræna Vinterpark ser etter flere samarbeidspartnere

Ønsker du og din bedrift å eksponeres i Totræna Vinterpark og via våre kanaler? Ved å plassere din merkevare på våre fysiskere og digitale arenaer blir du sett av tusenvis av potensielle kunder. Du hjelper også oss i å bygge et bedre anlegg for alle som er glad i ski og naturopplevelser, sommer som vinter!

Hva kan vi bidra med for din bedrift?

  • Vi har en reklamevegg som du kan kjøpe plass for å henge opp skilt. Denne er plassert slik at alle som er i anlegget ser den. (Se lengre nede)
  • Nytt av året har vi opprettet denne nettsiden slik at vi kan nå ut til flere. I løpet av vinteren har det vært over 7000 unike brukere innom og titusenvis av klikk. Vi viser logoen din på siden med direktelink til din nettside (Vises i bunn på alle sider).
  • Logo på Samnanger Langrenn sinne klær. (Se lengre nede)
  • Skikurs for din bedrift – Vi har dyktige skiinstruktører som gjerne tar skikurs for dine ansatte.
  • På facebook når vi ut til 19000 personer i måneden om vinteren.

Om Totræna

Totræna er det anlegget innafor 1 time unna Bergen som først får snø og der en kan gå lengst på ski utover våren.

Totræna Vinterpark er ikke lengre bare et anlegg for folk fra Samnanger, det har blitt et anlegg for hele Bergensregionen. Vi skal ikke mange år tilbake før få utenfor Samnanger hadde hørt om Totræna. Da hadde vi parkering lenge nede som gjorde at en måtte gå i 20 minutter før en kom til løypen. Vi hadde også en dårlig tråkkemaskin og et mindre løypenett enn det vi har i dag.

Takket være bidragsivere og ildsjeler har vi de siste årene utbedret løypenettet, fått ny tråkkemaskin og parkeringsplass like ved stadion. Dette har resultert i en eksplosjon av skigåere som besøker anlegget. Parkeringsplassen (som vi trodde var alt for stor) er nå for liten. Dette er bare en av få ting vi ønsker å gjøre for å få flere folk ut på ski og ut i naturen.

Tidligere i år opprettet vi en spleis for å finansiere nye lysmaturer. Giverviljen var overveldende og vi fikk inn nesten 90000kr fordelt på 208 givere. Over halvparten av giveren kom fra folk utenfor Samnanger.

Totræna blir drevet på dugnad av folk som virkelig brenner for anlegget.

Ta kontakt om du ønsker å bli sponsor av Totræna Vinterpark.

Del dette innlegget

Lik oss på facebook

relaterte innlegg