Takk for årets sesong! (Fortsatt mulig å gå på ski)

Det er fortsatt fult mulig å stå på ski i Totræna, og det er gode treningsmuligheter for de som trener til skarverennet. På stadion er det minst snø (mest is), mens ute i løypene er det god dekning. Vi anbefaler at en går runder uten å gå ned til stadion.

Når der gjeler preparering, vil det bare bli kjørt i 3km løypen. Det vil bli preparert ca. annenhver dag på kveldstid, helt til det er for lite snø på stadion til å komme seg ut i løypene.

Første gang det var mulig å stå på ski i Totræna denne sesongen var 18 desember. Det har det stort sett vært skiforhold siden. Mange har oppdaget Totræna for første gang, og vi er glade for å kunne gi et tilbud til hele Bergen og omegn.

I årene som kommer har vi planer om utbedring av løypenettet, bedre vei opp til anlegget og større parkeringsplass. Det er bare økonomien som er en brems for disse planene. Vi setter derfor stor pris på om du ønsker å støtte oss. vipps til: 121504 eller Kontonr: 3530 21 65473, takk.

Takk for årets sesong, håper å se deg i løypene til neste sesong!

Video/bilder fra løypene 12.04.2023

Vil du bidra? 🌟


Våre fantastiske ildsjeler jobber året rundt for å gi deg flotte skiløyper. Vipps til 121504 eller benytt kontonummer: 3530 21 65473. Takk for din generøsitet!