SPV bidrar med 125.000 til å forbedre Totræna Vinterpark

Det er med stor glede og takknemlighet vi kan meddele at Sparebanken Vest har bevilget hele 125.000 kr til Totræna Vinterpark. Denne fantastiske donasjonen vil utgjøre en betydelig forskjell i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre anlegget og opplevelsen for alle som benytter seg av det.

Vårt overordnede mål er å skape en enestående opplevelse for alle som tilbringer tid i Totræna. Vi har investert betydelige ressurser og innsats i å utvikle og forbedre anlegget, samt bygget vei og parkeringsmuligheter for å gjøre det mer tilgjengelig.

Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår, men denne tildelingen vil være til stor hjelp for å overvinne de økonomiske utfordringene som alltid har vært den største hindringen for videre utvikling.

Midlene vil bli brukt til å investere i en ATV med belter. Dette vil gjøre sommerarbeidet mye lettere, samtidig som det gir oss mulighet til å utvide løypenettet med ATV/scooter-løyper.

Vi ønsker å rette en hjertelig takk til Sparebanken Vest for deres generøse bidrag. Deres støtte viser deres engasjement for lokalsamfunnet og deres tro på betydningen av Totræna. Vi er glade for å ha slike samarbeidspartnere som bidrar til å forbedre og berike opplevelsen av Totræna.

Vi vil også benytte anledningen til å invitere bedrifter til å samarbeide med Totræna. Ved å plassere din merkevare på vår arena kan du nå ut til potensielle kunder samtidig som du hjelper oss med å bygge et bedre anlegg for alle skientusiaster.

Sammen med Sparebanken Vest og alle våre samarbeidspartnere ønsker vi å skape minnerike opplevelser for våre besøkende.

Vi ser frem mot sesongstart!

Vi setter veldig pris på om du ønsker å støtte oss. vipps til: 121504 eller Kontonr: 3530 21 65473.

Følg med i vår facebook-gruppe: Skiføre Totræna Vinterpark