Hjelp Totræna Vinterpark med videre drift

Totræna Vinterpark er ikke lengre bare et anlegg for folk fra Samnanger, det har blitt et anlegg for hele Bergensregionen. I helger er løypene fult med hundrevis av glade skigåere, noe vi sette stor pris på!

Slik var det ikke for noen år tilbake. Da hadde vi parkering lenge nede som gjorde at en måtte gå i 20 minutter før en kom til løypen. De siste årene har vi utbedret løypenettet, fått ny tråkkemaskin og parkeringsplass like ved stadion.

Mange har enda ikke oppdaget Totræna, men de som har blir overasket over denne perlen som ligger under 1 time fra Bergen. Her kan du gå på ski i flotte løyper uten å gå i kø.

Det siste som gjenstår er å bytte ut lysarmaturer. Det er 40 som må byttas ut, de er gamle og rett og slett defekt. Om vi ikke får de byttet blir det ikke mulig å bruke anlegget på kveldstid uten hodelykt med det første.

Vi håper du vil bli med å bidra slik at Totræna fortsatt kan være et anlegg også i fremtiden for alle i Samnanger, Bergen og alle nabokommunene.

Alle pengene som samles inn går til nye lysarmaturer og til utbedring av anlegget.

Støtt oss her

Takk til dyktige ildsjeler som gjør det mulig å drive et så flott anlegg. Disse ildsjelene jobber året rundt slik at alle skal ha flotte løyper. De står på tidlig og seint for at du skal ha flotte forholde om vinteren

Del dette innlegget

Lik oss på facebook

relaterte innlegg