Gøy og innholdsrik uke i Totræna

NRK på besøk

Det startet med skilek/trening på tirsdag for barn og ungdom, mens foreldrene var på smørekurs i regi av Hordaland skikrets. Mens dette foregikk var NRK å filmet en reportasje som senere på kvelden ble vist på Vestlandsrevyen og Norge i dag. Utrolig gøy reportasje som vi anbefaler å se. Link til vestlandsrevyen – Velg episodene fra tirsdag 3. januar.

Kjekt med skirenn

På torsdag var det klart for det 2. Karusellrennet. Det kan du lese mer og HER. Det er mange renn igjen, last ned vår terminliste å bli med!

Spennende og utfordrene løyper

Lørdag og søndag var det klart for skisprell. Litt dårlig vær på lørdag satte en stopper for den største deltagelsen, men på søndag var det mange som hadde tatt turen. En gøyal og utfordrende løype ble satt opp på forhand, som både store og små storkoste seg med!

Gode skiforhold!

Det er fortsatt godt med snø og gode skiforhold, spesielt ute i løypene (litt mindre på stadion). Det er meld mildt noen dager før det kanskje kommer mer snø. Det skal uansett en lang periode med mildvær før snøen forsvinner. Håper å se deg i løypene. God tur!

Vi setter veldig pris på om du ønsker å støtte oss. vipps til: 121504 eller Kontonr: 3530 21 65473.

Følg med i vår facebook-gruppe: Skiføre Totræna Vinterpark