Flere gladnyheter før årets sesong

Snø på toppene rundt Totræna Vinterpark er et sikkert tegn på at sesongen nærmer seg. I løpet av sommeren og høsten har dugnadsgjengen stått på og gjort en fantastisk jobb, og nå venter vi bare på at snøen også skal falle i løypen.

1. Totræna blir vertskap for KM

Mye har skjedd de siste årene i Totræna. Ny vei og parkering helt opp til anlegget, ny løypemaskin som lager fantastiske løyper, bedre lys og turløype er bare noen av oppgraderingen. Alle disse tingene gjør at vi kan ta på oss større arrangement. Vi har gleden av å invitere til kretsmesterskap i langrenn den 28. og 29. januar 2023 i Totræna Vinterpark for aller første gang!

2. Hjertestarter

Vigleik Tysseland får overrekt Hjertestarter

Med økende besøkende skientusiaster i alle aldre, har hjertestarter lenge vært noe vi har sett et behov for. I slutten av forrige sesong søkte vi om hjertestarter fra Ida Eides Minnefond. Vi var en av de heldige som ble tildelt en hjertestarter. Denne er plassert i varmestuen rett ved stadion, og vil være tilgjengelig hele året til en hver tid.

3. Webkamera er straks på plass

Lurer du på når det er skiføre? I årets sesong trenger du ikke å lure. Webkamera er straks på plass, og gjør at du når som helst kan sjekke hvordan forholdene er. Webkameraet vil du finne under skiføre inne på vår nettside.

Ting som vi jobber med

Vi elsker å utvikle Totræna Vinterpark. Viktigheten av et slik anlegg for hele Bergen og omegn er stor. Vi jobber derfor konturering med å utvikle Totræna til et anlegg som tilbyr fantastiske ski, tur og naturopplevelser.

1. Nytt klubbhus/varmestue

En varmestue å komme inn i etter en lang skitur, en plass å spise matpakken før du går videre og en plass for det sosiale. Varmestuen vi har i dag gjør jobben, men er gammel og liten. Vi ønsker en varmestue som står i still med utvikling til Totræna de seneste årene.

2. Utvidelse av parkeringsplassen

Når parkeringsplassen stod klar for bare et par år tilbake trodde ingen at den skulle fylles opp. Status når vi nå skal inn i en ny sesong er at den fylles stadig opp. Ikke bare under arrangement, men også flere helger gjennom hele sesongen. Vi jobber derfor med å utvide plassen slik at alle skal få plass, selv på de fineste solskinnsdagene.

3. info skilt

Vi jobber med å lage et stort skilt med informasjon om alle fasilitetene og løypenettet. Skiltet vil være plassert slik at det er lett å finne informasjon til å planlegge turen før du begynner.

Vil du bidra? 🌟


Våre fantastiske ildsjeler jobber året rundt for å gi deg flotte skiløyper. Vipps til 121504 eller benytt kontonummer: 3530 21 65473. Takk for din generøsitet!