Et tramp på frivligheten

Alt lå til rette for en flott dag i Totræna, med bra vær og gode løyper. Da er det utrolig trist når noen ødelegger for så mange. Store deler av løypen er preget av djupe spor fra en atv. Atv’en har trolig kjørt natt til fredag like etter løypene ble preparerte, men før det fryste på. Enkelte av sporene er såpass djupe at de vil bli umulig å fjerne med løypemaskinen nå når det er såpass hard.

Dette er et tramp på frivilligheten som ødelegger for så mange. Den jobben så ligg bak, og så skal noen ha det moro på den bekostningen… Man blir jo heilt matt av det, er bare trist for alle som bruker anlegge.

Hærverket vil bli anmeldt om ikke vedkommende melder seg. Vi har bilder fra en atv som står i enden av disse sporen, men ikke bekreftet at det er denne atv’en det gjelder. Vi har også flere vitner som har sett 2 Atv’er kjørende. Ta kontakt med oss om du har noen opplysninger, takk.

Det vil bli gjort en jobb i kveld med å fikse løypene, slik at de som ønsker å nyte en flott dag på ski i morgen, skal får muligheten til det.

Vil du bidra? 🌟


Våre fantastiske ildsjeler jobber året rundt for å gi deg flotte skiløyper. Vipps til 121504 eller benytt kontonummer: 3530 21 65473. Takk for din generøsitet!