Det Nærmar seg ny sesong!

Dei siste åra har Totræna blitt tatt i bruk av fleire og fleire ivrige skigåere, noko me sjølvsagt er glade for! Innboksen vår på facebook er stadig fult opp av spørsmål om forhold, parkering osv.. Me prøvar sjølvsagt så godt vi kan å svara raskt, men det er ikkje alltid lika lett når ein vil ha eit raskt svar og helst før snøen er opp til knea i ei upreppa løype. Difor har me skaffa oss ei heimeside til årets sesong, slik at det skal bli lettare å dele informasjon. På heimesiden vil me legga ut relevant informasjon, spesielt som omhandla løypforhold, men også om annet som skjer i Totræna. Me håper du tar i bruke heimesiden flittig, og gjerne gje tilbakemelding om det er noko du saknar.

Nytt tidtakersystem

Me har fått nytt tidtakersystem, og ynskjer å teste dette. Onsdag 16. desember 18:00 kjører me testløp (springing) i Totræna istadenfor barmark i Hagabotnane. Løpet er høyst uhøytidelig og det blir påmelding på forhånd. Møt opp i god tid før løpet.

Det nye tidtakarsystemet består blant anna av brikker som alle deltakarar får på eine foten sin for å registrere tida dei får på rennet.
Man får ei starttid, og tida går til man passerer målstreken. Me har så langt 40 brikker, som me då kan nytte på lokale renn. Me ynskjer denne sesongen at alle som skal delta på karusellrenn, melder seg på via nettet på forhånd. Då brukar arrangørene kortare tid på dette like før start. Me unngår også mykje folk i og rundt tidtakarbua. Man henter startnummer som før.

Dette er det viktig at alle får inn under huda, då det blir vanskeligare med etterpåmelding. Dette er nytt for alle, so me får hjelpa kvarandre.

Alle som skal delta må ha ein brukar på min idrett. (Kvart barn må ha eigen brukar.) Der administrerer man påmelding på renna. Man vil kunne søke renna opp når dei er klare for påmelding.

Link til påmelding

Opprett brukar på min idrett

Ta kontakt om du treng veiledning

Del dette innlegget

Lik oss på facebook

relaterte innlegg