Bli samarbeidspartner med Totræna Vinterpark

Ønsker du at din bedrift skal vises i Totræna Vinterpark og via våre kanaler? Ved å plassere din merkevare på vår fysiske og digitale arena vil bedriften bli synlig for potensielle kunder. Du bidrar også til å videreutvikle anlegget for alle ski- og naturopplevelsesentusiaster, uansett årstid!

Hva kan vi bidra med for din bedrift?

Totræna opplever en betydelig vekst og er det ledende anlegget i Bergen og omegn. I løpet av en helg med godt vær besøker opptil 600 personer anlegget, inkludert folk fra Bergen, Os, Askøy, Arna, Vaksdal og andre nærområder til Samnanger.

Vi tilbyr plass på reklamevegg hvor du kan henge opp skilt (kostnad: 2500,- for skiltet). Denne veggen er strategisk plassert slik at alle som besøker anlegget ser den.

På vår nettside, totræna.no, nådde vi i fjor ut til over 12000 unike brukere i hele Bergen og omegn. Vi viser din bedrifts logo med en direkte lenke til din nettside.

Vi tilbyr også muligheten for din bedrifts logo på Samnanger Langrenns klær.

Videre tilbyr vi skikurs for din bedrift, hvor våre dyktige skiinstruktører gjerne kan gi opplæring til dine ansatte.

Vi har en Facebook-side med 4200 følgere og en gruppe med 4600 følgere. Gjennom disse kanalene kan vi dele innhold fra våre samarbeidspartnere, inkludert din bedrift.

Samnanger Langrenn arrangerer hvert år Samangerrennet, en populær begivenhet som fyller anlegget og tiltrekker seg mellom 150-200 deltakere.

Sponse/samarbeide med oss

For en årlig sum på 5000,- kan din bedrift dra nytte av alle fordelene nevnt tidligere. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en logo av god kvalitet og en tekst til skiltet. Du vil være ansvarlig for kostnaden av selve skiltet, men vi vil ta kontakt med leverandøren og sørge for at det blir hengt opp på en synlig plass i anlegget.

Om Totræna

Totræna Vinterpark har utviklet seg fra å være et anlegg for kun Samnanger til å bli et populært reisemål for hele Bergensregionen. For få år tilbake var det få utenfor Samnanger som kjente til Totræna. Parkeringen var langt unna, noe som krevde en 20-minutters gange før man nådde løypene. I tillegg hadde vi begrenset antall løyper og en eldre tråkkemaskin.

Takket være bidragsytere og engasjerte frivillige har vi i løpet av de siste årene forbedret løypenettet, anskaffet en ny tråkkemaskin og fått en parkeringsplass like ved stadionen. Dette har ført til en betydelig økning i antall besøkende. Vår tidligere overdimensjonerte parkeringsplass er nå blitt for liten. Dette er bare ett av flere tiltak vi ønsker å gjennomføre for å få flere mennesker til å stå på ski og oppleve naturen.

Totræna drives på dugnad av en lidenskapelig gruppe mennesker som virkelig brenner for anlegget. Alle midler vi mottar fra privatpersoner og samarbeidspartnere går direkte til drift og utvikling av anlegget.

Vennligst ta kontakt hvis du ønsker å bli sponsor eller samarbeidspartner for Totræna Vinterpark.

Vi setter veldig pris på om du ønsker å støtte oss. vipps til: 121504 eller Kontonr: 3530 21 65473.

Følg med i vår facebook-gruppe: Skiføre Totræna Vinterpark