Bli samarbeidspartner med Totræna Vinterpark

Ønsker du at din bedrift skal vises i Totræna Vinterpark og via våre kanaler? Ved å plassere din merkevare på vår fysiske og digitale arena vil bedriften bli sett av potensielle kunder. Du hjelper også oss til å bygge et bedre anlegg for alle som er glad i ski og naturopplevelser, sommer som vinter!

Hva kan vi bidra med for din bedrift?

Totræna er det anlegget i Bergen og omegn med størst vekst. I løpet av en helg med fint vær besøker opp til 600 personer anlegget. Dette er personer fra Bergen, Os, Askøy, Arna, Vaksdal, og egentlig alle nærområdene til Samnanger. 

  • Vi har en reklamevegg som du kan kjøpe plass for å henge opp skilt (koster 2500,- for skiltet). Denne er plassert slik at alle som er i anlegget ser den.
  • Vår nettside totræna.no nådde i fjor ut til over 9000 unike brukere over hele Bergen og omegn. Vi viser logoen til din bedrift med direktelink til din nettside.
  • Logo på Samnanger Langrenn sine klær.
  • Skikurs for din bedrift – Vi har dyktige skiinstruktører som gjerne tar skikurs for dine ansatte.
  • Vi har en facebook-side med 3600 følgere, og en gruppe med 2900 følgere. Via disse kanalene kan vi dele innhold fra våre samarbeidspartnere.
  • Samnanger Langrenn skal i 2023 arrangere kretsmesterskapet i langrenn. Dette arrangementet går over 2 dager (lørdag og søndag) og tiltrekker seg mellom 150-200 deltakere begge dagene.

Sponse/samarbeide med oss

For 5000,- i året får din bedrift alle punktene over. Alt du trenger å gjøre er å sende inn logo med bra kvalitet og en tekst til skiltet. Vi tar kontakt med leverandør og henger skiltet opp.

Om Totræna

Totræna Vinterpark er ikke lengre bare et anlegg for folk fra Samnanger, det har blitt et anlegg for hele Bergensregionen. Vi skal ikke mange år tilbake før få utenfor Samnanger hadde hørt om Totræna. Da hadde vi parkering lenge nede som gjorde at en måtte gå i 20 minutter før en kom til løypen. Vi hadde også en dårlig tråkkemaskin og et mindre løypenett enn det vi har i dag.

Takket være bidragsivere og ildsjeler har vi de siste årene utbedret løypenettet, fått ny tråkkemaskin og parkeringsplass like ved stadion. Dette har resultert i en eksplosjon av personer som bruker anlegget. Parkeringsplassen (som vi trodde var alt for stor) er nå for liten. Dette er bare en av få ting vi ønsker å gjøre for å få flere folk ut på ski og ut i naturen.

Totræna blir drevet på dugnad av folk som virkelig brenner for anlegget. Alle penger vi får av privatpersoner og samarbeidspartnere går direkte til drift og utvikling av anlegget.

Ta kontakt om du ønsker å bli sponsor/samarbeidspartner av Totræna Vinterpark.

Vi setter veldig pris på om du ønsker å støtte oss. vipps til: 121504 eller Kontonr: 3530 21 65473, takk.