Artig med skøytekurs

Vi trenere i Samnanger IL – Langrenn ønsker å takke alle deltakere for 3 flotte kursdager! Håper alle fortsetter å øve og ikke minst ha det kjekt på ski. Vinteren er fortsatt lang i Totræna, og værmeldingene ser bra ut for dagene som kommer.

Det vil ikke bli holdt flere kurs denne sesongen, men det er mulig å melde seg på privattimer. Vi er og åpne for å arrangere kurs for mindre grupper. Vi har trenere til både skøyting og klassisk. Ta kontakt om du er interessert: kevin.s.bolstad@gmail.com

Vi kan og opprette en treningsgruppe for de som er interessert i å trene sammen. Vi har trening for barn og ungdom tirsdag og torsdag kl. 18:00-19:00. Har du barn i alderen 6-16 oppfordrer vi dere til å ta de med på trening. Etter trening går vi vanligvis noen runder selv, mens barna leker seg i skileikområdet. Om ønskelig er vi også åpne for lengre fellesturer i helger.

Bli med i facebook-gruppen: Samnanger Langrenn om det er interesse for dette. Det er også flere lavterskel karusellrenn iløpet av vinteren som er artig å være med på. Allerede kommende torsdag er første mulighet. Her er det både trimklasse (5km) og konkurranseklasse (5/10km).

Ikke vær redd for å spørre om du ser en av oss i anlegget.

Takk for denne gang, håper vi snakkes.

Vi setter veldig pris på om du ønsker å støtte oss. vipps til: 121504 eller Kontonr: 3530 21 65473.

Følg med i vår facebook-gruppe: Skiføre Totræna Vinterpark